Pakket Excellent

 

Extra informatie over Pakket Excellent:

Pakket Excellent is voornamelijk bedoeld voor eengezinswoning of appartementen met meer woonlagen. Totale styling van deze woningen bedraagt dan ook maximaal 8 uur.  De stylist werkt volgens de principes van House of KIKI, dit wil zeggen met een hands-on aanpak. Ze helpt ook echt mee om het huis te veranderen. Dit is dus veel meer dan alleen een schriftelijk adviesrapport.

Vooraf worden er foto's gemaakt en als de styling is voltooid worden er opnieuw foto's gemaakt. Dit zijn maximaal 10 foto's van zowel buiten als van het interieur. De foto's worden altijd overdag gemaakt bij voldoende verlichting (natuurlijk, kunstlicht) Alle accessoires zijn deels van uzelf. Daarnaast worden er nog accessoires door de stylist aangeschaft met een maximale waarde van € 100,00. Deze accessoires zijn ook na de verkoop van u.

Bij een grote woning kan het noodzakelijk zijn om het accessoirebudget te verhogen. Hierover kunt u vooraf afspraken maken met de styliste. Zij kan u hierbij adviseren, maar u beslist hier uiteraard zelf over. De styliste gaat dan bij diverse woonwinkels accessoires aanschaffen, waardoor uw woning extra aantrekkelijk is voor geinteresseerde kopers. Deze afspaken vallen altijd buiten het Pakket Plus en worden apart opgenomen in de offerte. Voor alle extra werkzaamheden hanteert de stylist haar uurtarief van € 60,00.

Voor hele grote woningen zoals vrijstaande woningen is een dag werk niet realistisch en haalbaar. Deze woningen kunnen in twee werkdagen tot maximaal drie geheel worden gerestyled.

 
Guido de Gooijer
men world-wide are afflicted by some kind of erectile Tadalafil Tadalafil price