Pakket Basic

Extra informatie over Pakket Basic:

Pakket Basic is voornamelijk bedoeld voor kleine starterswoningen, zoals appartementen, boven- of benedenwoningen, maximaal 3 kamers. Totale styling van deze woningen bedraagt dan ook maximaal 4 uur. De stylist werkt volgens de principes van House of KIKI, dit wil zeggen met een hands-on aanpak. Ze helpt ook echt mee om het huis te veranderen.

Vooraf worden er foto's gemaakt en als de styling is voltooid worden er opnieuw foto's gemaakt. Dit zijn maximaal 10 foto's van zowel buiten als van het interieur. De foto's worden altijd overdag gemaakt bij voldoende verlichting (natuurlijk, kunstlicht) Alle accessoires zijn van uzelf of eventueel deels van de stylist en blijven in de woning zolang deze nog te koop staat.  

Accessoiresbudget kunt u vooral met de stylist bespreken. Voor dit bedrag zal de styliste bij diverse woonwinkels accessoires aanschaffen, waardoor uw woning extra aantrekkelijk is voor geinteresseerde kopers. Deze afspraken vallen altijd buiten het basic pakket en worden apart opgenomen in de offerte. Voor alle extra werkzaamheden hanteert de stylist altijd haar uurtarief van € 60,00.

 
Guido de Gooijer
men world-wide are afflicted by some kind of erectile Tadalafil Tadalafil price