Home

Stylingbureau

Stylingbureau InterCambia is een creatief bureau voor verkoopstyling en interieurstyling gevestigd in Utrecht. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan hierbij voorop. De werkwijze begint met een gratis en vrijblijvend intake gesprek, waarbij de styliste bij u langskomt.

Ze kan dan uitvoerig uw wensen bespreken en de mogelijkheden en werkwijze toelichten. Dit is eventueel ook mogelijk in het weekend of in de avonduren.

Styliste

Ilonka Versnel is een professionele gecertificeerde verkoopstyliste, opgeleid door House of KIKI (opleidingscentrum voor verkoopstyling). Ilonka is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten). Hiervoor heeft zij de opleiding interieurstyling succesvol afgerond aan de Artemis Academie, Hogeschool voor styling en vormgeving. Ze is lid van Crisp (Centraal Register Interieurstyling professionals). Voor de fotografie heeft ze aan de fotovakschool te Amsterdam een basisopleiding afgerond.

Daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest in de makelaardij en woningcorporatiebranche. Ilonka heeft een passie voor alles wat met design en styling te maken heeft en vindt het belangrijk om huizen mooier te maken.

                                                                                    

InterCambia |Utrecht | This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it | T 06- 53590030

 Rabobank 1275.16.875 | BTW NL 172312632B01 | KvK 30287713  | www.intercambia

 

 
Guido de Gooijer
men world-wide are afflicted by some kind of erectile Tadalafil Tadalafil price